Η Ζωή Αλλιώς στην Αυλή του Μύλου

Το Εργαστήρι Ζωής του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ ολοκληρώνοντας τη φετινή του διαδρομή, αποχαιρετά τις ομάδες του για καλοκαίρι και προσκαλεί τον κόσμο στη Ζωή Αλλιώς, μια εκδήλωση που παρουσιάζουν κάθε χρόνο οι νεανικές ομάδες του Εργαστηρίου Ζωής και μας καλούν να κοιτάξουμε τη ζωή μέσα από το πρίσμα των αξιών της Πρόληψης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 στην εξωτερική σκηνή του Θεσσαλικού Θεάτρου, στην Αυλή του Μύλου στις 20.30 και αποτελεί τον τελευταίο σταθμό μιας μεγάλης διαδρομής δράσεων, συνεργασιών και εκδηλώσεων που είχαν σκοπό να αναδείξουν την πολύπλευρη έννοια της Συν-κατασκευής ως μια σύγχρονη ανάγκη για επαναπροσδιορισμό, συνέργεια, σύνθεση και σύνδεση.
Φέτος για πρώτη φορά η εφηβική ομάδα θεάτρου αναμετριέται και μας παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο θεατρικό έργο τη «Ρακωδία των Σκουπιδιών» βασισμένο στο έργο του Κώστα Λαμπρούλη, ενώ η παιδική ομάδα θεάτρου μάς αποχαιρετά με ένα δικό της παραμύθι.
Παράλληλα, θέλοντας να στηρίξουμε τη δράση του Τμήματος Εθελοντών Ενηλίκων του Εργαστηρίου Ζωής που αναπτύσσει σε συνεργασία με τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανήλικων Προσφύγων του Κοινωνικού ΕΚΑΒ στο πλαίσιο της δράσης «Καλλίστη ΙΙΙ» παροτρύνουμε τον κόσμο να προσέλθει στην εκδήλωση, συμβάλλοντας στη συλλογή ειδών υποδημάτων και ιματισμού που αφορούν τις ανάγκες αγοριών ηλικίας 16-18 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο Κέντρο Πρόληψης στο τηλέφωνο 2410 555935 (ώρες 09.00 – 14.00)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος