Η σημαία της Παλαιστίνης στο δημαρχείο Τυρνάβου

Τη σημαία της Παλαιστίνης ύψωσε σήμερα η δημοτική αρχή του Τυρνάβου στο δημαρχείο σε ένδειξη συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό.

Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Τυρνάβου επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι: “Οι εικόνες των δεκάδων χιλιάδων νεκρών παιδιών στην Λωρίδα της Γάζας, είναι εικόνες που συγκλονίζουν όλο τον κόσμο, ο οποίος ξεσηκώνεται σε όλο τον πλανήτη για να σταματήσει η γενοκτονία από το Ισραήλ. Ευθύνες έχουν και η τωρινή ελληνική κυβέρνηση μαζί με τις προηγούμενες και τα κόμματα που έχουν ψηφίσει και έχουν υπερθεματίσει υπέρ της εμπλοκής της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, που στηρίζουν και ενισχύουν τη δολοφονική μηχανή της κυβέρνησης του Ισραήλ.

Η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου ενώνει τη φωνή της με όλους, όσοι εξεγείρονται, με όλους όσοι διεκδικούν να σταματήσει η γενοκτονία, να αποσυρθούν άμεσα οι Ισραηλινές δυνάμεις από την Λωρίδα της Γάζας και την Δυτική Όχθη και να αναγνωριστεί ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος. Γι’ αυτό το λόγο η Παλαιστινιακή σημαία υψώθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Τυρνάβου, ώστε και από εδώ να σταλεί ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα: Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος