Η ΠΕΔ Θεσσαλίας χρηματοδοτεί την επισκευή του Λύκειου Δομένικου

Τη μελέτη επισκευής και την εκτέλεση των επισκευαστικών εργασιών στο Γυμνάσιο-Λύκειο Δομενίκου, που έχει πληγεί από το σεισμό της 3ης Μαρτίου, αναλαμβάνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας.

Η διοίκηση  της ΠΕΔ  ανταποκρίθηκε  θετικά στο αίτημα του δημάρχου Ελασσόνας  Νίκου Γάτσα και αποφάσισε  την  οικονομική ενίσχυση του Δήμου με το ποσό των 25.000 € , για το σκοπό αυτό.

Είχε προηγηθεί η επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΠΕΔ  στο σχολικό κτήριο του Δομενίκου, παρουσία του κ. Γάτσα, ο οποίος τους ενημέρωσε για τις ζημιές που προκλήθηκαν και τις εργασίες που πρέπει να εκτελεστούν, ώστε να καταστεί ασφαλές και λειτουργικό το σχολείο.

«Η οικονομική ενίσχυση από την ΠΕΔ Θεσσαλίας ,δήλωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας ,αποτελεί απόδειξη του ενδιαφέροντος των μελών της για την ενίσχυση της πληγείσας περιοχής και την στήριξη του δήμου μας. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον πρόεδρο κ. Νασιακόπουλο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς από την πρώτη στιγμή έδειξαν ενδιαφέρον για τα προβλήματα που προέκυψαν από το σεισμό και η οικονομική ενίσχυση δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο σχολείο Δομενίκου, μια μεγάλη σχολική μονάδα, που εξυπηρετεί όλα τα χωριά της δημοτικής ενότητας Ποταμιάς και αριθμεί 158 μαθητές».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος