Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αθ. Καρατσιβή στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός: “Αθλήτρια-σύμβολο”

«Η Αθανασία Καρατσιβή είναι αθλήτρια- σύμβολο για τη νέα γενιά, γιατί αποδεικνύει ότι υπάρχει μια  άλλη Ελλάδα, που αντιστέκεται, που ξέρει παρά τις δυσκολίες να αγωνίζεται και να κερδίζει» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υποδεχόμενος στο γραφείο του τη νεαρή Λαρισαία κολυμβήτρια του Α.Ο Λαρισαϊκός – Τιτάνες, που κατέκτησε την 4η θέση στον κόσμο στα 800 μ. επιφάνειας και την 5η θέση στα 400 μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης στο Κάλι της Κολομβίας.

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αθ. Καρατσιβή στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός: “Αθλήτρια-σύμβολο”

«Είναι μεγάλη τιμή και ξεχωριστή χαρά η συνάντηση με την κορυφαία μας αθλήτρια. Αντιλαμβανόμαστε όλοι τις προσπάθειες που έχει κάνει,  γιατί πρωταθλητισμός σημαίνει στερήσεις» ανέφερε ο Περιφερειάρχης. «Η Αθανασία έχει  θέληση, έχει πείσμα, έχει μυαλό και θα συνεχίσει να προπονείται για να παραμείνει στην κορυφή, γιατί αγαπά αυτό που κάνει. Η νέα γενιά, μας δείχνει το δρόμο. Τέτοια παιδιά αποτελούν σύμβολο για όλους μας, σε μια δύσκολη εποχή. Αποδεικνύουν ότι υπάρχει μια Ελλάδα που αντιστέκεται, που ξέρει παρά τις δυσκολίες να αγωνίζεται και να κερδίζει. Συγχαρητήρια στην Αθανασία, συγχαρητήρια στο Σύλλογο, στους προπονητές  και στους γονείς της που βρίσκονται στο πλευρό της και την στηρίζουν. Εύχομαι  ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες» πρόσθεσε ο Κ. Αγοραστός.

« Η επιτυχία ήρθε μετά από αρκετές δυσκολίες» δήλωσε η Αθανασία Καρατσιβή. «Δούλεψα πολύ,  είχα κάποιους μικροτραυματισμούς, τα υλικά που είχα στη διάθεσή μου δεν ήταν τα καλύτερα. Στην αρχή της χρονιάς βρισκόμουν σε μεταβατικό στάδιο. Είχα όμως πολύ καλό προπονητή και έτσι αποφάσισα ότι  αξίζει να συνεχίσω για μια ακόμη χρονιά και απ’ ό,τι φαίνεται θα συνεχίσω για λίγο ακόμα. Θέλω να φτάσω σε ένα ακόμα καλύτερο επίπεδο και να κατακτήσω  μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Την αθλήτρια συνόδευαν ο νυν προπονητής της Γρηγόρης Καλαιτζογλίδης, ο πρώτος της προπονητής  Παναγιώτης Παπαδημητρούλας και η μητέρα της Γιώτα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος