Η Λαρισαία εικαστικός Β. Μάγγα τιμήθηκε στην 14η Διεθνή Έκθεση Τέχνης στο Montecorsaro

Τιμητική πλακέτα στην Λαρισαίο εικαστικό Βασιλική Μάγγα, ως αναγνώριση της προσφοράς και της ουσιαστικής συμβολής στον πολιτισμό και τις τέχνες, απονεμήθηκε στο πλαίσιο της 14ης ετήσιας διεθνούς έκθεσης τέχνης “Montecorsaro City Award”.

Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 60 ιδιαίτερα καταξιωμένοι καλλιτέχνες από 18 χώρες, οι οποίοι εκπροσώπησαν ένα πλούσιο φάσμα σύγχρονων εικαστικών τάσεων και πολιτισμικών εκφράσεων, αναδεικνύοντας τον παγκόσμιο χαρακτήρα της τέχνης.

Η Λαρισαία εικαστικός Β. Μάγγα τιμήθηκε στην 14η Διεθνή Έκθεση Τέχνης στο Montecorsaro

Η έκθεση φιλοξενήθηκε στον ιστορικό χώρο του μουσειακού συγκροτήματος C.A.M. στην πόλη Montecorsaro, ενώ η απονομή των διακρίσεων πραγματοποιήθηκε στο επιβλητικό Teatro delle Logge, παρουσία δημοτικών και περιφερειακών αρχών, εκπροσώπων πολιτιστικών φορέων, καλλιτεχνών και προσκεκλημένων.

Την επιμέλεια της έκθεσης ανέλαβαν με επιτυχία οι επιμελητές Mauro Giampieri και Marianna Jurcova, των οποίων η συμβολή υπήρξε καθοριστική στη διαμόρφωση μιας υψηλού επιπέδου εικαστικής πρότασης.

Η Λαρισαία εικαστικός Β. Μάγγα τιμήθηκε στην 14η Διεθνή Έκθεση Τέχνης στο Montecorsaro

Η δυναμική και διαχρονική παρουσία της διοργάνωσης επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για έναν θεσμό διεθνούς πολιτιστικής εμβέλειας, ο οποίος αναβαθμίζει διαρκώς το καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, ενισχύοντας τον διαπολιτισμικό διάλογο και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Montecosaro, της Περιφέρειας Marche, του Σλοβακικού Ινστιτούτου Πολιτισμού στη Ρώμη και της Επαρχίας Macerata.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος