Η Λάρισα υποδέχεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Κορασίδων

Την πλήρη ικανοποίηση του για τις προετοιμασίες φιλοξενίας του παγκόσμιου πρωταθλήματος πόλο κορασίδων που θα φιλοξενηθεί στο ανοιχτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα, εξέφρασε ο δήμαρχος Λαρισαίων  Απ. Καλογιάννης, στο πλαίσιο επίσκεψης του στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 21 – 27 Αυγούστου στο Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, ενώ ο δήμαρχος Λαρισαίων από την πλευρά του έκανε μεταξύ άλλων ιδιαίτερη αναφορά στην προστιθέμενη αξία που αφήνει η συγκεκριμένη διοργάνωση για την πόλη.
Η Λάρισα υποδέχεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Κορασίδων
Ο κ. Καλογιάννης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “η Λάρισα υποδέχεται μια πάρα πολύ σημαντική διοργάνωση. Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε 13 εθνικές ομάδες από ολόκληρο τον κόσμο. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου αυτό το πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός, το οποίο δίνει προστιθέμενη αξία στην πόλη, να μπορέσει να διεκπεραιωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αφήσει μια σοβαρή σφραγίδα για μια Λάρισα που μπορεί με τις υποδομές της να δέχεται μεγάλες οργανώσεις”.
Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας  Β. Πινακάς αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία με τον δήμο Λαρισαίων και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για την διοργάνωση και σημείωσε ότι στη Θεσσαλία “μπορούμε να φιλοξενούμε πολύ μεγάλες οργανώσεις. Καλούμε τον κόσμο να χαρεί και να δει από κοντά τους αγώνες. Η είσοδος είναι δωρεάν. Όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι υψηλού επιπέδου”.
Τέλος από την πλευρά της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ο κ. Γ. Γιαννούρης, εξήγησε ότι “είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Περιφέρεια και συγκεκριμένα σε δύο πόλεις της Θεσσαλίας, στη Λάρισα και το Βόλο με 38 συνολικά συμμετοχές. Έχουμε εντυπωσιαστεί από τις προσπάθειες που έχουν γίνει. Το κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας έχει βάλει τα καλά του για να υποδεχτεί τους γονείς που θα έρθουν να καμαρώσουν τα παιδιά τους. Οι αγώνες θα καλύπτονται από το κανάλι της FINA από την αρχή μέχρι το τέλος και η εικόνα θα προβάλλεται παντού”.
Οι συνδιοργανωτές των αγώνων απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν τους αγώνες γεμίζοντας τις κερκίδες του Κολυμβητηρίου στη Νέα Πολιτεία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος