Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Φεστιβάλ Πηνειού                            

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελευθερία μας, που ξέρει καλά τον τρόπο να μας ξεσηκώνει και να μας ταξιδεύει μέσα από τη μαγεία των ζωντανών της εμφανίσεων και των μεγάλων της τραγουδιών, έρχεται την ερχόμενη Πέμπτη 23 του μηνός στις 10 το βράδυ, στην Κεντρική Σκηνή του Φεστιβάλ Πηνειού, για να ξαναζήσουμε τον παλμό των «δυνατών» συναυλιών της.

Από το «Κόκκινο Φουστάνι» ως το «Πάρε με αγκαλιά και πάμε» κι από τις λαϊκές μπαλάντες του κορυφαίου Χρήστου Νικολόπουλου ως τα τελευταία της αγαπημένα του νεότερου Θέμη Καραμουρατίδη, από το Πράσινο Ακρωτήρι ως τα Αρμένικα, που μας έμαθε να αγαπάμε κι από τον ποιητικό λόγο του Οδυσσέα Ελύτη και του Μιχάλη Γκανά ως τον σύγχρονο λόγο της Λίνας Νικολακοπούλου και του Νίκου Μωραΐτη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη από τα χρώματα της μουσικής της…

Μαζί της οι μουσικοί: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα), Νίκος Μέρμηγκας (λαύτα, λαούτο, μπουζούκι), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κιθάρα). Στην παράσταση συμμετέχει ο Παναγιώτης Λάμπουρας.Επιμέλεια Προγράμματος: Λήδα Ρούμανη. Επιμέλεια προγράμματος: Λήδα Ρουμάνη. Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Γιάννης Πετρόλιας. Σχεδιασμός φώτων: Μαρία Βενετάκη.

«Εδώ να μείνεις», στη μαγεία των τραγουδιών, στην μαγεία της μουσικής, στην μαγεία των τραγουδιών και της μουσικής της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ3, ΕΡΤ Λάρισα, Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος