Γραφείο Τουρισμού δημιουργεί ο Δήμος Ελασσόνας – Συνεργασία με επιχειρήσεις και φορείς του κλάδου

Συνάντηση με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας του κλάδου του τουρισμού προγραμμάτισε προ ημερών ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας παρουσία στελεχών του δήμου.

Ο δήμαρχος προσκάλεσε την Ι.Μ. Ελασσόνας, το ΚΠΕ Κισσάβου-Ελασσόνας, τους επιχειρηματίες των ξενοδοχειακών μονάδων των ενοικιαζόμενων δωματίων και ξενώνων,  καθώς και τους ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων, προκειμένου να συζητήσουν τις προοπτικές ανάπτυξης τουριστικού προϊόντος στο Δήμο Ελασσόνας.

Οι εκπρόσωποι των φορέων καθώς και οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν, κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την τουριστική ανάπτυξη και ανέλυσαν την υπάρχουσα κατάσταση καθώς και τη δυναμική των επιχειρήσεων τους σε κάθε ενότητα του δήμου.

Ο Δήμαρχος εστίασε στην τουριστική προβολή, με τη δημιουργία περιεχομένου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και διαδικτύου και δεσμεύτηκε για τη λειτουργία ειδικού Γραφείου Τουρισμού, που θα αναλάβει την καταγραφή, τον σχεδιασμό και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος