Γ. Τσίπρας: Λύσεις στα μεγάλα προβλήματα μόνο με προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας

Μόνο μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας μπορεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Τομεάρχης Άμυνας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Β’ Δυτικής Αττικής,  Γιώργος Τσίπρας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα που διοργάνωσε το βράδυ της Πέμπτης η Προοδευτική Αγροτική Κίνηση (ΠΑΚ) Θεσσαλίας.

O κ. Τσίπρας μίλησε μαζί με την αναπληρώτρια τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτή Καστοριάς Ολ. Τελιγιορίδου και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργό, Στεφ. Τζουμάκα.
Γ. Τσίπρας: Λύσεις στα μεγάλα προβλήματα μόνο με προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας
Όπως ανέφερε ο κ. Τσίπρας “όλες οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές ανάγκες του κόσμου της εργασίας και των αγροτών. Το ενεργειακό είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα εξυπηρέτησης των υπερκερδών της ΔΕΗ και των ιδιωτών παρόχων. Το ίδιο πνεύμα και η ίδια φιλοσοφία υπάρχει και στις πολιτικές σε όλους τους άλλους χώρους. Αυτό είναι ανάγκη να αλλάξει και υπάρχουν οι δυνατότητες. Αποτυπώνεται και δημοσκοπικά για μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας που θα δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα”.
Από την πλευρά της η κ. Τελιγιορίδου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, εκτενώς στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την άμβλυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, όπως η μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, η επιστροφή του ΕΦΚ για το πετρέλαιο σε όλους τους αγρότες κ.α.
Ο κ Τζουμάκας ο οποίος μίλησε για την εθνική στρατηγική και νέο παραγωγικό μοντέλο, ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει άμεσα να καταργηθούν τόσο το χρηματιστήριο της ενέργειας, όσο και το χρηματιστήριο των ρύπων, τα οποία ευθύνονται για τα κερδοσκοπικά παιχνίδια που γίνονται και απειλούν την κοινωνική συνοχή στη χώρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος