Γ. Μανιάτης: “Θα συνεχίσω ως στρατιώτης αν δεν εκλεγώ”

Την υπόσχεση πως θα συνεχίσει να υπηρετεί το νέο κεντροαριστερό φορέα σε περίπτωση που δεν εκλεγεί στην ηγεσία του, έδωσε από τη Λάρισα όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί, ο Γιάννης Μανιάτης, ένας εκ των εννέα διεκδικητών της.
“Οι πολίτες απαιτούν την ενότητα και μετά τις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου” μεταφέροντας το μήνυμα που έλαβε από τον κόσμο στη διάρκεια της περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα.

“Ο νέος φορέας θα είναι ηγεμονεύουσα δύναμη στη χώρα. Σκοπός μας είναι να ανακόψουμε τη δημαγωγία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τον αγοραίο συντηρητισμό της ΝΔ”, σημείωσε ο κ. Μανιάτης.
Εξέφρασε την βεβαιότητα πως στις εκλογές θα πετύχουν να ξεπεράσουν τον αριθμό των 150.000 εκείνων που θα ψηφίσουν και με τη δύναμη του λαού θα οδηγήσουν την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα σε ήττα, γιατί όπως υποστήριξε “εξαπάτησαν τους πολίτες”.

Επέρριψε δε την ευθύνη των μνημονίων στην τότε κυβέρνηση της ΝΔ υπό τον Κώστα Καραμανλή. “Οι πολίτες ξέρουν την προσπάθεια που έκανε το ΠΑΣΟΚ να σώσει τη χώρα. Κάναμε το καθήκον μας και πληρώσαμε το τίμημα” τόνισε ο πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Νομό Αργολίδας.

Στην επίσκεψή του στη Λάρισα και λίγο πριν αναχωρήσει για τα Τρίκαλα όπου θα μιλήσει το βράδυ, ο κ. Μανιάτης συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Λάρισας κ. Βαγγέλη Γιαννούλα είχαν συναντήσεις με εκπροσώπους της επιχείρησης Lariplast, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, του Συνεταιρισμού ΘΕΣ γάλα και της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος