Εξηγήσεις από το πλήρωμα ασθενοφόρου που καθυστέρησε τη διακομιδή ασθενούς ζητά ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας

Εξηγήσεις καλούνται αύριο να δώσουν ενώπιον του διευθυντή του ΕΚΑΒ τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου, που καθυστέρησαν σύμφωνα με καταγγελία συνταξιούχου από Ελασσόνα, τη διακομιδή της συζύγου του η οποία είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, επειδή έληγε η βάρδια τους.

Την καταγγελία έφερε στο φως η εφημερίδα Ελευθερία και σύμφωνα με τον συνταξιούχο   ” “ο οδηγός καθυστερούσε χαρακτηριστικά, με την ταχύτητα του οχήματος να μη θυμίζει ασθενοφόρο … και μετά από αρκετή ώρα και περίεργες διαδρομές έφτασε στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου και  αφού έγινε αλλαγή βάρδιας συνέχισαν τη διαδρομή για το εφημερεύον νοσοκομείο της Λάρισας”.

Για το θέμα μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Λάρισας ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γιάννης Γούλας ο οποίος καταδίκασε απερίφραστα το συμβάν, επιβεβαιώνοντας πως ο οδηγός  στη διαδρομή από Ελασσόνα για Λάρισα, σταμάτησε το ασθενοφόρο στο Κ.Υ Τυρνάβου, προκειμένου να γίνει αλλαγή  βάρδιας και πως  η διακομιδή της ασθενούς έγινε με άλλον οδηγό στο τιμόνι. Μάλιστα ο κ. Γούλας ήδη επικοινώνησε με τον συνταξιούχο μεταφέροντας του τη συμπάθεια και τη συγνώμη του.

Οπως τόνισε πάντως ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, “πρόκειται για μεμονωμένο, ατυχές συμβάν το το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμαυρώσει το έργο των ανθρώπων του ΕΚΑΒ που καθημερινά υπερβάλλουν εαυτούς για να ανταποκριθούν στο έργο  τους και να παρέχουν βοήθεια όπου και όποτε χρειαστεί”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος