Την αντιπλημμυρική προστασία στις οδούς Αμαλίας και Στρατηγού Στέφανου Σαράφη ενισχύει η ΔΕΥΑΤ, επιλύοντας ένα χρόνιο πρόβλημα για τα όμβρια ύδατα στους δύο δρόμους.
Τις τελευταίες ημέρες εργαζόμενοι της δημοτικής επιχείρησης ανέλαβαν να διορθώσουν ένα πρόβλημα που εμφανιζόταν κατα τη διάρκεια βροχοπτώσεων, με τη συσσώρευση των νερών στις δύο οδούς και, κυρίως, στο σημείο «συνάντησής» τους. Επι τόπου βρέθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Μπλουγούρας, για να ελέγχουν την πορεία των εργασιών.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη η ΔΕΥΑΤ έχει προβεί σε ανάλογες παρεμβάσεις για την ενίσχυση αντιπλημμυρικής προστασίας
– στην οδό Μετεώρων
– στην περιοχή Μπάρας (πλησίον 1ου Δημοτικου Σχολείου)
– στην περιοχή πλατείας Μαβίλη
– στο Ριζαριό.
Το έργο στο κέντρο της πόλης ολοκληρώνεται σταδιακά, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκονται και άλλα δίκτυα οργανισμών κοινής ωφέλειας. Στη συνέχεια η ΔΕΥΑΤ θα συνεχίσει με νέα παρέμβαση, στην περιοχή Ι.Ν. Κοσμά Αιτωλού και οδού Πατουλιάς, όπου επίσης υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος