Έρχεται ο μαθηματικός διαγωνισμός “Πυθαγόρας” στη Λάρισα στις 12 Μαρτίου

Η δραστηριότητα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συνεχίζεται με συστηματική οργάνωση, επιμερισμό δυνάμεων και ρόλων, καθώς και με ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης που αγκαλιάζει όλο το μαθητικό πληθυσμό σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο.

Έτσι μετά τη διοργάνωση της Εθνικής Μαθηματικής Ολυμπιάδας, σειρά παίρνει ο νέος μεγάλος και ιδιαίτερα δημοφιλής διαγωνισμός κυρίως στους μαθητές του Δημοτικού με την επωνυμία  «Πυθαγόρας».

Ο διαγωνισμός αυτός θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου και ένα επιτελείο στελεχών της ΕΜΕ κινητοποιεί εκπαιδευτικούς και μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων, επιδιώκοντας τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.

Επικεφαλής της πρωτοβουλίας έχει οριστεί από την ΕΜΕ ο α’ αντιπρόεδρος του τοπικού Παραρτήματος, Χρήστος Αγορίτσας, συνεπικουρούμενος από τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διαγωνισμών, Νίκο Βαλώζο.

Τα δύο στελέχη της διοίκησης της ΕΜΕ Λάρισας συναντήθηκαν με τη διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, Κ. Καραγιώργου, και συνεργάστηκαν για βασικά οργανωτικά ζητήματα που αφορούν το διαγωνισμό. Οι εγγραφές των μαθητών συνεχίζονται μέχρι τις 8-3-2022 και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τοπικό παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, με mail στο emelarissas@gmail.com.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος