Επίθεση της αντιπολίτευσης στον Δήμαρχο Ελασσόνας: “Στο έλεος της αδιαφορίας οι σεισμόπληκτοι”

Σκληρή κριτική και ευθύνες κατά της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά κατά του Δημάρχου κ. Νίκου Γάτσα από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης για το θέμα των σεισμόπληκτων κατοίκων στις κοινότητες Μεσοχώρι, Αμούρι και Πραιτώρι. Επίθεση της αντιπολίτευσης στον Δήμαρχο Ελασσόνας: “Στο έλεος της αδιαφορίας οι σεισμόπληκτοι”Ο κ. Νίκος Ευαγγέλου σε επίσκεψή του στις περιοχές, συναντήθηκε με κατοίκους οι οποίοι του μετέφεραν την αγανάκτηση τους για την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής Γάτσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Ευαγγέλου “η ταλαιπωρία των κατοίκων δεν έχει τέλος και έχουν εγκαταλειφθεί στο έλεος του Θεού.

Δεκατέσσερις ολόκληρους μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό, οι κάτοικοι παραμένουν σε κοντέινερς στο έλεος των καιρικών φαινομένων και χωρίς να διαφαίνεται καμία ελπίδα για αυτούς στο άμεσο μέλλον”.

Κατηγόρησε τον Δήμαρχο πως δεν δίνει απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα των κατοίκων των χωριών αυτών με τη μέθοδο «στρίβειν δια του αρραβώνος» αν και το θέμα έχει τεθεί πολλές φορές προς συζήτηση.

Επίθεση της αντιπολίτευσης στον Δήμαρχο Ελασσόνας: “Στο έλεος της αδιαφορίας οι σεισμόπληκτοι”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος