Επιστροφή όλων των υγειονομικών σε αναστολή ζητά ο Σύλλογος Νοσηλευτών ΕΣΥ ν. Λάρισας

Την επιστροφή όλων των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή στα καθήκοντα τους, ζητά ο Σύλλογος Νοσηλευτών ΕΣΥ ν. Λάρισας. Όπως αναφέρει η Διοίκηση του Συλλόγου δεν υπάρχει πλέον κανέναν υγειονομικό όφελος από την κατάσταση αυτή για το ΕΣΥ και το μόνο που προσφέρει είναι να προκαλεί προβλήματα και δυσχέρειες στην παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Νοσηλευτών ΕΣΥ ν. Λάρισας επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι “με αφορμή την συμπλήρωση ενός και πλέον έτους από την εφαρμογή στην χώρα μας του μέτρου της αναστολής εργασίας των μη εμβολιασμένων υγειονομικών, το Δ.Σ. του Συλλόγου Νοσηλευτών ΕΣΥ Νομού Λάρισας, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ τα οποία “χαλάρωσαν” τα μέτρα διασποράς του κορονοϊού στα νοσοκομεία, θεωρεί πως δεν συντρέχουν οι λόγοι παράτασης της αναστολής εργασίας η οποία στερεί από το σύστημα υγείας χιλιάδες συναδέλφους για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Δεν υπάρχει πλέον κανένα υγειονομικό όφελος από την συνεχιζόμενη αυτή κατάσταση , αλλά αντίθετα μόνο προβλήματα και δυσχέρειες στην παροχή υπηρεσιών υγείας ,προς τους πολίτες
Για τους παραπάνω λόγους, το Δ.Σ. του ΣΥ.ΝΟ. Ν.Λάρισας, στηρίζει τον αγώνα των συναδέλφων που βρίσκονται σε αναστολή και καλεί το Υπουργείο Υγείας με τροπολογία στην Βουλή να άρει επιτέλους το επίμαχο μέτρο”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος