Επίσημη πρώτη για την διεκδίκηση του δήμου Λαρισαίων από τον Θαν. Μαμάκο

Την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Λάρισας, ως υποψήφιος δήμαρχος ανακοίνωσε επίσημα σήμερα στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης, στο “Διβάνι”, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας, Αθαν. Μαμάκος.

Επίσημη πρώτη για την διεκδίκηση του δήμου Λαρισαίων από τον Θαν. Μαμάκο

Ο κ. Μαμάκος αναφέρθηκε στην 20ετή διαδρομή του στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παρουσιάζοντας παράλληλα την δική του αναπτυξιακή πρόταση για την Λάρισα.

Ο κ. Μαμάκος απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης με την παράταξη “Λάρισας Μπροστά” που ηγείται σε όλους τους πολίτες της Λάρισας εν όψει των εκλογών του Οκτωβρίου και άσκησε έντονη κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή κατηγορώντας την ότι έχει εγκαταλείψει τις συνοικίες της πόλης. Δίνοντας το στίγμα των προθέσεων τους για την πόλη κάλεσε τους πολίτες σε ένα ειλικρινή διάλογο για την Λάρισας υποστηρίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της 9ετούς θητείας του Απ. Καλογιάννη στον δήμο η Λάρισα δεν προχώρησε μπροστά.

Το παρόν μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας του κ. Μαμάκου για τον δήμο Λαρισαίων έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ Λάρισας κ. Μ. Χαρακόπουλος, Χ. Κέλλας και Στ. Μπίζιου, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, οι δήμαρχοι Τυρνάβου και Τεμπών κκ. Γ. Κόκκουρας και Γ. Μανώλης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Τ. Τσάτσαρος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Κ. Γιαννακόπουλος, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Επίσημη πρώτη για την διεκδίκηση του δήμου Λαρισαίων από τον Θαν. Μαμάκο
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος