Επιμελητήριο Λάρισας: Αποστολή επιχειρηματιών από τη Σερβία για συναντήσεις με τοπικές επιχειρήσεις

Επιχειρηματική αποστολή από τη Σερβία, με σκοπό την διεξαγωγή Β2Β συναντήσεων μεταξύ των σερβικών και αντίστοιχης δραστηριότητας λαρισαϊκών επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στη Λάρισα.

Η αποστολή από τη Σερβία αποτελεί συνέχεια της υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας του Επιμελητηρίου Λάρισας με το Επιμελητήριο του Krusevac της Σερβίας τον Μάϊο του 2025

Το Επιμελητήριο Krusevac σκοπεύει να φέρει στην Λάρισα 20 περίπου επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με εταιρείες από τη Λάρισα.

Το ενδιαφέρον της Σερβικής πλευράς για Ελληνικά προϊόντα εντοπίζεται στον γεωργικός και επισιτιστικό τομέα (προμήθεια φρέσκων φρούτων και λαχανικών από την Ελλάδα – σμέουρα, βατόμουρα, βύσσινα, φράουλες, ροδάκινα και βερίκοκα, πορτοκάλια, ελιές) και φρέσκα ψάρια. Επίσης στον τουρισμό, στον πετροβάμβακα, τα μονωτικά πάνελ, το προφίλ αλουμινίου, το σύρμα – σίδηρος καθώς και χάλυβα και λαμαρίνες.

Οσον αφορά τα Σερβικά προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται προς την πλευρά του Λαρισαϊκού επιχειρείν αφορούν σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, ελαστικά για αγροτικά και κατασκευαστικά μηχανήματα, εξοπλισμός ύδρευσης και αποχέτευσης (βυτιοφόρα νερού και λυμάτων, απορριμματοφόρα, ανατρεπόμενα φορτηγά και άλλες αναβαθμίσεις οχημάτων ειδικού σκοπού), χυμούς φρούτων, αποξηραμένα φρούτα (δαμάσκηνα και βερίκοκα), υδραυλικά και πνευματικά εξαρτήματα, λάδια και λιπαντικά και κυματοειδή χαρτοκιβώτια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος