Επικαιροποίηση της αδελφοποίησης δήμου Κιλελέρ και Πισσουρίου Κύπρου

Η επικαιροποίηση – παράταση του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης μεταξύ του δήμου Κιλελέρ και της κοινότητας Πισσουρίου της Κύπρου, με ανοιχτή διάρκεια ισχύος, χωρίς ημερομηνία λήξης, υπογράφηκε από τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και τον πρόεδρο της κοινότητας Λάζαρο Λαζάρου.

Το αρχικό πρωτόκολλο Αδελφοποίησης με τις σχετικές αποφάσεις είχε υπογραφεί από τις δύο πλευρές στις 14 Ιουλίου του 2018. Η παράταση του πρωτοκόλλου εγκρίθηκε ομόφωνα από τα συμβούλια του δήμου Κιλελέρ και της κοινότητας Πισσουρίου.

Στο πρωτόκολλο αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι οι δύο πλευρές το υπογράφουν «…επιτυγχάνοντας τους σκοπούς του Πρωτοκόλλου Αδελφοποίησης και θέτοντας τις βάσεις για περαιτέρω ενδυνάμωση των προαιώνιων αδελφικών δεσμών και της πολιτιστικής ταυτότητας μεταξύ του Ελληνισμού της Μητροπολιτικής Ελλάδας και του Ελληνισμού της Μαρτυρικής Κύπρου».

Επικαιροποίηση της αδελφοποίησης δήμου Κιλελέρ και Πισσουρίου Κύπρου

Στην υπογραφή του Πρωτοκόλλου ήταν παρόντες ο βουλευτής Β. Κόκκαλης, ο Περιφερειάρχης Δ. Κουρέτας οι αντιπεριφερειάρχισσες Μ. Γαλλιού και Αν. Κομήτσα, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Κιλελέρ Σ. Καλέτσιος, οι Αντιδήμαρχοι Ελ. Ζωιοπούλου, Σ. Νταφόπουλος, Σ. Σωτηρίου, Αχ. Χατζούλης και Αλ. Χονδρονάσιος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σ. Θεοχαρόπουλος, Δ. Κωστούλης, Απ. Μαξιμιάδης, Ε. Παπαγιαννούλης, Κ. Φιλιππούλης, Ι. Ζαχαριάς και Ζ. Ανυφαντή, η Γ.Γ του Δήμου Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, η Πρόεδρος της Τ.Κ Κιλελέρ Β. Ζιόμπουρα και αντιπροσωπεία από την Κοινότητα Πισσουρίου.  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος