Εορτασμός της Ημέρας Λήξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στη Λάρισα

Για τον εορτασμό της 9ης Μαΐου, ημέρας λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου, η οποία καθιερώθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ. 1 του Ν.2703/1999 ως ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού, η Περιφέρεια Θεσσαλίας ορίζει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΪΟΥ 2022

– Γενικό σημαιοστολισμό Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων, καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών από της ογδόης πρωινής ( 8.00’ ) ώρας μέχρι και της δύσεως του ηλίου της 9ης Μαΐου 2022.
– Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, από τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου μέχρι τις πρωινές ώρες της επόμενης. .
ΩΡΑ 10:00 : Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από Ανώτατες Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές, πολιτικά κόμματα, εκπροσώπους των αντιστασιακών οργανώσεων και τις πολιτικές νεολαίες, καθώς και όποιον εκπρόσωπο νομικού προσώπου ή άλλου φορέα θελήσει να τιμήσει την εορτή αυτή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος