Έντονη χιονόπτωση από νωρίς σημειώνεται σε όλη τη Θεσσαλία. Στους 30 πόντους το χιόνι ήδη σε Τρίκαλα και Λάρισα. Η κίνηση σε όλο το επαρχιακό οδικό δικτυο σε όλη τη Θεσσαλία γίνεται μόνο με αλυσίδες, ενώ σε κάποια σημεία οι δρόμοι είναι απροπέλαστοι. Τα μηχανήματα και οι εργαζόμενοι καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες.
Στη Λάρισα περαστικοί βρήκαν νωρίς το πρωί άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών πεσμένο και παγωμένο στο δρόμο. Δεν είναι άστεγος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου γιατροί τον ανέταξαν.
Πολλές είναι οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ για ορθοπεδικά περιστατικά και όχι μόνο, που συνδέονται με τις άσχημες καιρικές συνθήκες.
Από το μεσημέρι και μετά αναμένεται η χιονόπτωση να είναι τόσο έντονη όσο ποτέ σχεδόν στο παρελθόν σε όλη τη Θεσσαλία και οι αρμόδιοι απευθύνουν εκκλήσεις να περιορίσουμε τις μετακίνησεις.
Ρεπορτάζ: Μάνια Γκουσιάρη
Σχετική είδηση: Χιονόπτωση και παγετός στη Λάρισα. Η Θεσσαλία στο επίκεντρο του χιονιά αύριο
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος