Συνεχείς είναι οι έλεγχοι της Τροχαίας σε όλη τη Θεσσαλία στο πλαίσιο της εκστρατείας «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους».
Ειδικότερα, την περασμένη εβδομάδα (4-10 Αυγούστου) πραγματοποιήθηκαν 1.093 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 108 παραβάσεις για μη χρήση κράνους.
Αναλυτικά, στη Λάρισα διενεργήθηκαν 456 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν συνολικά 43 παραβάσεις, και συγκεκριμένα 16 σε οδηγούς δικύκλων, (εκ των οποίων 1 σε εργαζόμενο σε υπηρεσία διανομής) και 27 σε οδηγούς ΕΠΗΟ (ηλεκτρικά πατίνια)
Στη Μαγνησία οι έλεγχοι ήταν 165ι και βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις, και συγκεκριμένα 23 σε οδηγούς δικύκλων (εκ των οποίων 2 σε εργαζόμενους σε υπηρεσία διανομής), 3 σε οδηγούς οχημάτων ATV (γουρούνα), 2 σε οδηγούς ΕΠΗΟ και 2 σε επιβάτες δικύκλων.
Στα Τρίκαλα διενεργήθηκαν 188 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν συνολικά 18 παραβάσεις, και συγκεκριμένα 12 σε οδηγούς δικύκλων, 3 σε οδηγούς ΕΠΗΟ και 3 σε επιβάτες δικύκλων.
Τέλος, στην Καρδίτσα πραγματοποιήθηκαν 284 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 17 παραβάσεις σε οδηγούς δικύκλων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος