Στα Τέμπη ο Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης Στ. Κελέτσης

Τον Δήμο Τεμπών επισκέφθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Κελέτσης, προκειμένου να ακούσει από κοντά τα προβλήματα, που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα της περιοχής.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο αυξημένο, λόγω της ακρίβειας, κόστος παραγωγής, καθώς και στην ανάγκη η αγροτική γη και η κτηνοτροφία να προστατευθούν από παράνομες και αθέμιτες πρακτικές, στην ανάγκη αναθεώρησης των μέτρων της ΚΑΠ που πλήττουν δραστικά και βίαια τη γεωργία και την κτηνοτροφία, την τροποποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ, τη στήριξη του προγράμματος περισυλλογής και αποτέφρωση νεκρών ζώων και την ανάγκη για γρήγορη αποζημίωση των πληγέντων αγροκτηνοτρόφων από την κακοκαιρία Daniel δίνοντας τους την δυνατότητα και πάλι να κάνουν μια νέα αρχή επαγγελματικά.

Στάθηκαν επίσης, στο θέμα των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης και στο πως ο ΟΠΕΚΕΠΕ  πρέπει να γίνει σωστός, λειτουργικός και να λειτουργεί με συνέπεια προς τους Έλληνες αγρότες.

Στα Τέμπη ο Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης Στ. Κελέτσης

Από την πλευρά του ο υφυπουργός, Σταύρος Κελέτσης άκουσε τις επισημάνσεις του Δημάρχου, Γιώργου Μανώλη και των συνεργατών του και δεσμεύθηκε για την ανάδειξη των ζητημάτων που τέθηκαν.

Τον κ. Κελέτση υποδέχθηκαν, στο Δημαρχείο Τεμπών στο Μακρυχώρι, ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης και στελέχη της Δημοτικής αρχής. Τον υφυπουργό συνόδευαν μεταξύ άλλων, η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου Νίκη Δανδόλου, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νομού Λάρισας Ηλίας Σουφλιάς, μέλη αυτής και εκπρόσωποι του Βουλευτή της Ν.Δ. Νομού Λάρισας Χρήστου Κέλλα.

Στα Τέμπη ο Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης Στ. Κελέτσης

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Τεμπών πρόσφερε μία αναμνηστική πλακέτα στον Υφυπουργό, καθώς και τοπικά αγροτικά προϊόντα του Δήμου Τεμπών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος