Ενημέρωση του Αναπτυξιακού Οργανισμού του δήμου Λαρισαίων για τα εργαλεία ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Δήμου Λαρισαίων-ΟΛΟΝ ΑΕ, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της «OTS Α.Ε.», συμμετείχε στο 4ο OTS Roadshow , στο πλαίσιο της έκθεσης Beyond 2023 στη ΔΕΘ, όπου είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί για τα εργαλεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού μέσω των προϊόντων νέας γενιάς Open1 που στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό, τόσο των δημόσιων υπηρεσιών, όσο και των ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Για τον λόγο αυτό ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ΟΛΟΝ Α.Ε.» κ. Βασίλειος Μητσιός, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της «OTS Α.Ε.» κ. Σπυρίδων Παμπουκίδη, όπου συζητήθηκαν οι νέες προοπτικές συνεργασίας των δύο εταιριών.

Ακολούθησε συνάντηση εργασίας με τα στελέχη του Υπουργείου Ανάπτυξης, σχετικά με τις επερχόμενες προσκλήσεις του ΕΣΠΑ 2021-2027 καθώς και τις δυνατότητες χρηματοδότησης αστικών παρεμβάσεων, που σκοπό έχουν την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των ευρωπαϊκών πόλεων, όπως είναι τα Δίκτυα Urbact IV και European Urban Initiative, τα οποία βρίσκονται σε πλήρη στοίχιση με την Urban Agenda της Ε.Ε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος