Έναρξη νέου τμήματος στο Κέντρο Δια βίου Μάθησης Ελασσόνας 

Ξεκινά νέο τμήμα Προγράμματος εκπαίδευσης ενηλίκων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου αναφέρει:

«Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Ελασσόνας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, ξεκινά την υλοποίηση νέου προγράμματος Εκπαίδευσης Ενηλίκων με τίτλο «Δημιουργία Ιστοσελίδας», στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση».

Το πρόγραμμα προσφέρεται δια ζώσης σε όλους τους ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και σε μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Μετά από επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος εκδίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Δηλώσεις συμμετοχής έως Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 εργάσιμες ημέρες και ώρες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στο τμήμα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής δήλωσης συμμετοχής/αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερομένου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν την αίτηση από την ιστοσελίδα του Δήμου Ελασσόνας στον σύνδεσμο: https://dimoselassonas.gr/images/2022/nea_aithsh_kdvm.doc

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος