Λάρισα: Π. Κόκκαλης – “Να εκλεγούν άνθρωποι που θα παλέψουν για όλους”

Κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές της 9ης Ιουνίου προκειμένου να εκλεγούν άνθρωποι για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που θα παλέψουν για όλους τόνισε από τη Λάρισα ο Πέτρος Κόκκαλης, γραμματέας του Κόσμου και υποψήφιος ευρωβουλευτής κατά τη διάρκεια παρουσίασης της Εθνικής Πράσινης Συμφωνίας και την πρόταση του κόμματος για την αναγέννηση της φύσης και των τοπικών κοινωνιών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Λάρισα: Π. Κόκκαλης – “Να εκλεγούν άνθρωποι που θα παλέψουν για όλους”

«Πρέπει όλοι να βρεθούμε μπροστά από τις κάλπες και να ψηφίσουμε στις εκλογές της 9ης Ιουνίου προκειμένου να στείλουμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ανθρώπους για να παλέψουν ενάντια στις τεράστιες προκλήσεις τα επόμενα πέντε χρόνια, που αφορούν τους πολέμους, την ενεργειακή κρίση, αλλά πάνω από όλα την κλιματική κρίση”.

Ακόμη, επεσήμανε ότι η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στην Πράσινη Μετάβαση, ώστε να ανέβει το βιοτικό επίπεδο όλων των πολιτών με ασφάλεια και ευημερία για όλους και να αποτελέσει το master plan για την Ελλάδα του 21ου αιώνα.

“Ειδικά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας που βίωσε με τον πιο δραματικό τρόπο τα αποτελέσματα της κλιματικής κρίσης, αποτελεί μια θεμελιώδη πρόταση ανάκαμψης” , σημείωσε ο κ. Κόκκαλης, τονίζοντας ότι “ Ο ΚΟΣΜΟΣ” φέρνει λύσεις με γνώμονα τον άνθρωπο, αλλά και προτάσεις για το περιβάλλον.

Λάρισα: Π. Κόκκαλης – “Να εκλεγούν άνθρωποι που θα παλέψουν για όλους”

Η Εθνική Πράσινη Συμφωνία αποτελεί ένα συνεκτικό , ολιστικό και τεκμηριωμένο στρατηγικό σχέδιο για την αποτελεσματική αναχαίτιση της κλιματικής κρίση στη χώρα μας, και την αντιμετώπιση κλιματικών καταστροφών”, υπογράμμισε ο γραμματέας του Κόσμου.

«Εδώ στη Λάρισα όλοι οι πολίτες έχουν καταλάβει πόσο επικίνδυνη είναι η κλιματική κρίση και πόσο μας απειλεί και άμεσα θα πρέπει να υλοποιηθούν οι υποδομές για να αντέξουμε σε αυτό που μας έχουν ειδοποιήσει οι επιστήμονες ότι έρχεται», υποστήριξε ο κ. Κόκκαλης που έκανε αναφορές και σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ελλάδα.

Αμέσως μετά τις αναφορές του, ακολούθησε συζήτηση με τους συμμετέχοντες να καταθέτουν προτάσεις και απαντήσεις από την πλευρά του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος