Αψογη λειτουργία της “Αρωγής” στην οποία φιλοξενούνται Ρομά οι οποίοι έχουν βγεί θετικοί στον κορωνοιό, σε θέματα ασφάλειας και φροντίδας των ασθενών καθώς και σε θέματα απολύμανσης των χώρων, διαπίστωσαν ύστερα από επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησαν, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, ο υποδιοικητής Ηλίας Τσιαούσης, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πινακάς, η αντιδήμαρχος Κιλελέρ Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη και ο αντιδήμαρχος ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα Αχιλλέας Χατζούλης .
Οι απολυμάνσεις από το Δήμο Κιλελέρ πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση στον εσωτερικό και περιβάλλοντα χώρο της δομής της «Αρωγής», όπου προβλέπεται να τοποθετηθεί άμεσα και κιόσκι για την καλύτερη φιλοξενία των αστυνομικών αρχών.
Τα θέματα που ανακύπτουν στην καθημερινότητα αντιμετωπίζονται σε συνεργασία από την 5η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Κιλελέρ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος