Εκστρατεία συγκέντρωσης βοήθειας για τους πληγέντες των Φαρσάλων

Εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων, καθαριστικών και ρούχων για τους πολίτες των Φαρσάλων που έχουν ανάγκη, ξεκινά ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Παιδής, σε συνεργασία με τον σύλλογο Φιλανθρωπίας και Ιεραποστολής Φαρσάλων, καθώς και άλλους συλλόγους.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν σ’ αυτήν την προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλεφωνικό νούμερο 6906277184 (κυρία Στέλλα Μπουλασίκη).
Σε δήλωση – μήνυμα ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής: «Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση. Οι πληγέντες συμπολίτες μας στα Φάρσαλα έχουν ανάγκη την έμπρακτη υποστήριξή μας. Η πρόσφατη κακοκαιρία άφησε πίσω βαθιές πληγές που μόνο η αλληλεγγύη και η σταθερή υποστήριξή μας μπορούν να απαλύνουν. Στέλνω μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά… Σταθείτε δίπλα στους πληγέντες των Φαρσάλων. Ενισχύστε με τρόφιμα, καθαριστικά και ρούχα όσους έχουν ανάγκη. Κάντε υπόθεσή σας να γυρίσει γρήγορα η σελίδα της καταστροφής που χτύπησε την περιοχή μας. Στεκόμαστε πάντα κοντά σε όλους όσους μας χρειάζονται #helpfarsala» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος