Εκοψε πίτα το Κέντρο Υγείας Λάρισας

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν η διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου  Υγείας Λάρισας.

Ο Διευθυντής της Μονάδας ορθοπεδικός  Δημήτρης Καραμπάτσας  συνεχάρη το προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλλει στον καθημερινό αγώνα για παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.
Σε εξαιρετικό κλίμα καθορίστηκαν και οι πρώτοι στόχοι για τη νέα χρονιά, προς την κατεύθυνση πάντα   της συνεχούς βελτίωσης, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Τέλος, ο κ. Καραμπάτσας  εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του, γιατί με συντονισμένες, όπως ανέφερε,  ενέργειες της 5ης ΥΠΕ  τοποθετήθηκαν στη νευραλγική αυτή Μονάδα  Υγείας της πόλης και του νομού, δύο ακόμη ιατροί, ένας γενικός ιατρός και ένας ουρολόγος.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος