‘Έκοψαν πίτα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων

Με μεγάλη συμμετοχή Λαρισαίων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Κ.Α.Π.Η του Δήμου Λαρισαίων στο κοσμικό κέντρο Palladium, παρουσία αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ο οποίος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του απηύθυνε μαγνητοσκοπημένο χαιρετισμό εκφράζοντας τις ευχές του για μια δημιουργική και ελπιδοφόρα χρονιά και δίνοντας έμφαση στις παροχές που προσφέρονται στα μέλη με στόχο τη στήριξη της τρίτης ηλικίας.

‘Έκοψαν πίτα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων


Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, Σωτήρης Βούλγαρης απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά. Επιπροσθέτως αναφέρθηκε στη σημασία του θεσμού του ΚΑΠΗ για τους ηλικιωμένους, στα προγράμματα και στις δράσεις που προσφέρονται καθώς και στη διαρκή προσπάθεια για τη βελτίωσή τους.

‘Έκοψαν πίτα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων


Εορταστικό χρώμα στην εκδήλωση έδωσε η χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής «ΕΥΕΣΤΩ» υπό την καθοδήγηση του μαέστρου, Κωνσταντίνου Μάτη, και με τη συνοδεία στο πιάνο της μουσικοπαιδαγωγού, Έφης Φαρμάκη.
Επίσης, η χορευτική ομάδα του Γ΄ΚΑΠΗ με υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο την Έφη Σούλτου εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους παρουσιάζοντας ελληνικούς και latin χορούς, ενώ η χορευτική ομάδα του ΚΑΠΗ Φαλάνης με υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο την Κατερίνα Νυχτερίδα συμπλήρωσε την εορταστική ατμόσφαιρα με παραδοσιακούς χορούς.
Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας στην πρόσφατα συνταξιοδοτηθείσα προϊσταμένη των ΚΑΠΗ Γιαννίκη Βασιλική για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά της στην υπηρεσία.

‘Έκοψαν πίτα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Σωτήρη Βούλγαρη, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρόνοιας κ. Θεόδωρος Κυρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πινακάς, ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης Θανάσης Μαμάκος, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό και εγκάρδιες ευχές για καλή χρονιά, καθώς και ο αντιδήμαρχος Καταστημάτων και Διαφημίσεων Μιχάλης Αναστασίου, ο εντεταλμένος σε θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Κοσμάς Γιαννακόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Ξυνοπούλου και Δημήτρη Παπαστόλου, η πρόεδρος της 1ης κοινότητας Ρίτας Απρίλη, η πρόεδρος της 4ης κοινότητας Ελένη Αργυροπούλου, η πρώην Διευθύντρια Πρόνοιας κ. Ζιώγα, ο συντονιστής και σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας του ΚΑΠΗ κ. Βούζας, ο πρόεδρος της χορωδίας κ. Ραϊλης, η Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ και υπεύθυνη διοργάνωσης της εκδήλωσης κ. Κωστοπούλου και το προσωπικό.
Τυχερή της βραδιάς ήταν η Βάντα Δαλαβίκα η οποία κέρδισε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε μια διήμερη εκδρομή για δύο άτομα προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου SAFE TRAVEL.

‘Έκοψαν πίτα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων


Την εκδήλωση πλαισίωσε πρόγραμμα με ζωντανή μουσική και χορό, κατά την οποία τα μέλη συμμετείχαν με αμείωτο κέφι, απολαμβάνοντας την υπέροχη βραδιά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος