Η καρδιά πρόδωσε τον Μητροπολίτη Λαρίσης Ιγνάτιο την ώρα που υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση για την μεταμόσχευση ήπατος.
Χθες στις 3 το μεσημέρι και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η σοβαρή όσο και πολυπόθητη επέμβαση για την μεταμόσχευση ήπατος από την ιατρική ομάδα του Ανδρέα Τζάκη σε Ιατρικό Κέντρο του Μαιάμι των ΗΠΑ, η καρδιά του δεν άντεξε και υπέκυψε.
Συγκλονισμένος είναι ο λαός και ο κλήρος της Λάρισας από τον αναπάντεχο χαμό του επί 24 χρόνια Μητροπολίτη της.
«Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιγνατίου.
Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης 26 Ιουνίου 2018 (ώρα Ελλάδος), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος.
Ο Σεβασμιώτατος προδόθηκε από την καρδιά του, δύο ώρες πριν ολοκληρωθεί η μεταμόσχευση στο συκώτι από τον Ιατρό κ. Ανδρέα Τζάκη».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος