Εκλογές εδώ και τώρα ζήτησε ο Α. Χαρίτσης από τη Λάρισα

Λόγο για μια εξαιρετικά ζοφερή και δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις έκανε από τη Λάρισα ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Αλ. Χαρίτσης, ο οποίος ζήτησε εκλογές εδώ και τώρα, προκειμένου να σχηματιστεί μια προοδευτική κυβέρνηση με κύριο κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Χαρίτσης είχε σειρά επαφών από το πρωί με τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Λάρισας, του Εμπορικού Συλλόγου και του παραρτήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας, καθως και την δημοτική αρχή της Λάρισας, ενώ το βράδυ μίλησε σε εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές εξελίξεις, την ακρίβεια, την ανεργία και τα μεσαία στρώματα.
Ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είχε κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις και προτάσεις στη Βουλή εδώ και ένα χρόνο για την ακρίβεια και τα προβλήματα που απορρέουν για την ελληνική κοινωνία.
Ο κ. Χαρίτσης υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε όχι μόνο μία φορά και επιμένει στην μείωση, του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα, παρέμβαση που έχουν κάνει κι άλλες χώρες εντός της Ε.Ε. ενώ ζήτησε παράλληλα την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ και την παρέμβαση στην αγορά ενέργειας με παρεμβάσεις αντίστοιχες με αυτές που έγιναν στην Γαλλία.
“Εχουμε μια χιονοστιβάδα αρνητικών εξελίξεων. Τον Ιανουάριο είχαμε υψηλό 25ετίας στον πληθωρισμό, έχουμε την υψηλότερη τιμή χονδρικής στο ρεύμα σε όλη την Ε.Ε. έχουμε καθηλωμένους τους μισθούς από το 2012 και όλα αυτά συνέβησαν πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία”.
Η κρίση, κατέληξε ο κ. Χαρίτσης έχει δομικά στοιχεία και η οικονομία της χώρας πληρώνει την αδράνεια της κυβέρνησης.
Οσον αφορά τέλος το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο τομεάρχης Ανάπτυξης του κόμματος εξήγησε ότι θα είναι μια εξωστρεφής διαδικασίας προς την κοινωνία, η οποία θα σημάνει και την μεγάλη πολιτική αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος