Έκλεισαν για μια ώρα την Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης οι αγρότες

Σε συμβολικό αποκλεισμό για μία ώρα της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης προχώρησαν οι αγρότες της Ελασσόνας στις 19:30 σήμερα (9/2) το βράδι στον μπλόκο του Ελευθεροχωρίου.

Οι αγρότες μετά την σύσκεψη στον Παλαμά της Καρδίτσας, αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους. Τα αιτήματά τους αφορούν στο αυξημένο κόστος παραγωγής αλλά και την μείωση της παραγωγής των αγροτικών προϊόντων λόγω των καιρικών συνθηκών.

Το πρωί της Δευτέρας (10/2) αγρότες από την Αγιά της Λάρισας αναμένεται να βρεθούν έξω από τα γραφεία του ΕΛΓΑ στην πόλη της Λάρισας, ενώ το απόγευμα στο μπλόκο της Γυρτώνης θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση και -ενδεχομένως- αποκλεισμός της Εθνικής Οδού.

Ρεπορτάζ: Α. Ψύχας

φωτογραφία αρχείου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος