Εκδήλωση του ΤΕΦΑΑ για το ξενόγλωσσο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών

Διεθνή εκδήλωση για την προβολή του ξενόγλωσσου μεταπτυχιακού προγραμματος σπουδών «European Master in Sport and Exercise Psychology (EMSEP)» διοργανώνει αύριο Παρασκευή 26 του μηνός απο τις 12.15-1.30 το μεσημέρι,το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας, στις εγκαταστάσεις του στις Καρυές Τρικάλων.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν καθηγητές του ΤΕΦΑΑ καθώς και καλεσμένοι καθηγητές από το εξωτερικό, απόφοιτοι του συγκεκριμένου ΜΠΣ και ενδιαφερόμενοι για σπουδές στο συγκεκριμένο ξενόγλωσσο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά, στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα φοιτούν επίσης διεθνείς φοιτητές, οι οποίοι θα επωφεληθούν από τη νέα συμφωνία του πανεπιστημίου Θεσσαλίας με το πανεπιστήμιο Chieti-Pescara της Ιταλίας, για κοινό πρόγραμμα σπουδών και διπλό πτυχίο μεταξύ των δύο πανεπιστημίων. Η νέα συμφωνία  προστίθεται στην υπάρχουσα με το πανεπιστήμιο Leipzig της Γερμανίας, το οποίο ήδη παρέχει κοινό πρόγραμμα σπουδών και διπλό πτυχίο σε διεθνείς φοιτητές που πραγματοποιούν το μεγαλύτερο μέρος των σπουδών τους στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ένα μέρος των σπουδών τους στο Leipzig της Γερμανίας.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης παρουσίασης θα ακολουθήσει στις 13.45, διεθνής εκδήλωση προβολής του νέου ξενόγλωσσου Διδακτορικού Προγράμματος Σπουδών «PhD in Physical Education, Sport Science And Dietetics» του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας. Διεθνείς φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κοινό διδακτορικό κύκλο σπουδών μεταξύ των πανεπιστημίων Θεσσαλίας, Chieti-Pescara Ιταλίας, Bozen-Bolzano Ιταλίας, Leipzig Γερμανίας και KU Leuven Βελγίου και να πάρουν κοινό πτυχίο μεταξύ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ενός από τα παραπάνω διεθνή πανεπιστήμια.

Στις δυο εκδηλώσεις θα κάνει δια ζώσης παρουσίαση ο προσκεκλημένος αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Chieti-Pescara καθ. Maurizio Bertollo και καθηγητές από το εξωτερικό αλλά και το ΤΕΦΑΑ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος