Εκδήλωση μνήμης για την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων από τους Έφεδρους Αξιωματικούς στον Τύρναβο

Εκδήλωση μνήμης για την Έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων, στο ιστορικό Μνημείο των Εφέδρων Αξιωματικών στον Τύρναβο, εκεί όπου το 1912 ξεκίνησε η νικηφόρα πορεία του Ελληνικού Στρατού για την απελευθέρωση της Μακεδονίας και της Ηπείρου, πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών ν. Λάρισας.

Εκδήλωση μνήμης για την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων από τους Έφεδρους Αξιωματικούς στον Τύρναβο

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου, ενώ ακολούθησε δοξολογία και πανηγυρικός λόγος από την Διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Τυρνάβου, κ. Κων. Πάτση, ,η οποία ανέδειξε τον ιστορικό ρόλο του Τυρνάβου και των Εφέδρων Αξιωματικών στους αγώνες του Έθνους.

Εκδήλωση μνήμης για την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων από τους Έφεδρους Αξιωματικούς στον Τύρναβο

Στο Μνημείο Έναρξης των Βαλκανικών Πολέμων τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους αρχών και φορέων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ανακρούστηκε ο Εθνικός Ύμνος από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος