Εκδήλωση για την επιστήμη των αρχαίων ναών

Η Ακαδημία Resonance της Ελλάδος, το Παγκόσμιο ινστιτούτο Γεωφιλίας και ο Βιομιμητισμός Ελλάδος Έρευνα και Καινοτομία σας καλωσορίζουν πρώτη φορά στην Ελλάδα να απολαύσετε ένα βαθύ ταξίδι στον μαγικό κόσμο της Επιστήμης και τους κρυμμένους δεσμούς μεταξύ του Γαλαξία, του ατόμου και των Αρχαίων ναών, το Σάββατο 6 Απριλίου στις 18:00 μ.μ -21:00μ.μ στο Χώρο Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι.

Σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη παρουσίαση, η Λυδία Isabel de Leon και ο Arturo Ponce de Leon θα σας οδηγήσουν σε ένα ταξίδι που θα εξερευνήσει τις κορυφαίες θεωρίες σχετικά με το ζωντανό μας Σύμπαν. Με δεκάδες παραδείγματα θα συνδυάσουμε τη φιλοσοφία, την ιστορία, την επιστήμη και τις εφαρμογές της , ώστε να κατανοήσετε βαθύτατα αυτό το εκπληκτικό περιεχόμενο.

Θέματα που θα αναλυθούν
* Ενοποιημένη Φυσική: πώς η δομή του Σύμπαντος συνδέει όλες τις κλίμακες, από το ατομικό / planck επίπεδο έως τους γαλαξίες και τις μαύρες τρύπες
* Ιερή Γεωμετρία: η μαθηματική λύση για τη δομή του «κενού χώρου» και την ενεργειακή του πυκνότητα
* Γεωφυσικές ανωμαλίες: η σχέση τους με τις θέσεις των Αρχαίων Ναών
* Ιερή Γεωμετρία: η αληθινή της λειτουργία στο σχεδιασμό αρχαίων ναών
* Αρχαίοι Ναοί: οι πιθανές πραγματικές λειτουργίες τους με βάση την Επιστήμη
“Έχουμε την ικανότητα να αλλάξουμε τον κόσμο και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το θάρρος και η προθυμία να το κάνουμε – έτσι αφήνουμε να το κάνουμε!” – Nassim Haramein
Ινστιτούτο Γεωφιλίας (Geophilia Institute –www.geophilia.org )

Η Λυδία Isabel de Leon είναι Ελληνίδα αρχιτέκτονας και συνεργάτης του Nassim Haramein. Έχει διδακτορικό δίπλωμα στη Φυσιολογία με θέμα τις επιπτώσεις στις γεωφυσικές ανωμαλίες στη βιολογία και έχει δημοσιεύσει σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Εξετάζει εδώ και 15 χρόνια τη σχέση των αρχαίων ναών και την τοποθεσία τους. Είναι ο δημιουργός της Θεραπευτικής Αρχιτεκτονικής, με επίκεντρο τη σχέση των κτιρίων με την υγεία και την ευεξία, καθώς και συν-ιδρύτρια της Geophilia.

Ο Arturo Ponce de Leon είναι Μεξικανός Αρχιτέκτονας, Μηχανικός, Ψυχολόγος και εξειδικευμένος στην Ιερή Γεωμετρία, την οποία διδάσκει για 20 χρόνια, εφαρμόζοντάς τη στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και ερευνώντας τη σύνδεσή της με την Επιστήμη και τη Φυσική. Είναι ιδρυτής της Psicogeometria, Arqka, του Πανεπιστημίου Ιεράς Γεωμετρίας και συγγραφέας δύο βιβλίων. Είναι διεθνής ομιλητής σε πανεπιστήμια, συνέδρια και σεμινάρια, απόφοιτος της Ακαδημίας Resonance και συνιδρυτής της Geophilia.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος