Εκδήλωση αγάπης και προσφοράς «Από Παιδί σε Παιδί», στις 27 Ιουνίου στη Λάρισα

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας και το ΚΔΑΠ playSTREAM Λάρισα Κέντρο με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την από κοινού συμμετοχή τους στην εθελοντική πανελλαδική δράση «Από Παιδί σε Παιδί», που διοργανώνεται από το δίκτυο Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης playSTREAM με σκοπό την ενίσχυση του έργου της Κιβωτού του Κόσμου.

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αναλαμβάνει, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, παραμελημένα παιδιά από την ηλικία των 2 έως των 18 χρόνων. Φροντίζει για την διαβίωσή τους στα 10 σπίτια που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα, την εκπαίδευσή τους και την ψυχολογική υποστήριξή τους. Επιπλέον, χάρη στις ανιδιοτελείς προσφορές του κοινού και το πανελλαδικό δίκτυο εθελοντών, υποστηρίζει οικονομικά ασθενείς οικογένειες χωρίς καμία κρατική ενίσχυση.

Η εκδήλωση Από Παιδί σε Παιδί θα διεξαχθεί την 27η Ιουνίου 2021 στις 11:00 το πρωί στην Πλατεία Ταχυδρομείου, στον υπαίθριο χώρο του κοίλου μπροστά από την Ιατρική Σχολή. Περιλαμβάνει παζάρι αντικειμένων κατασκευασμένων από τα παιδιά, πολύ τραγούδι, χορό, παιχνίδια, διαγωνισμούς κι άλλες εκπλήξεις, σε ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο από την επιστημονική ομάδα των ΚΔΑΠ playSTREAM.

Παράλληλα στην καθιερωμένη  Αγορά Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες, που διεξάγεται την ίδια μέρα στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας από τις 10:00 π.μ. ως τις 14:00 μ.μ., οι Ενεργοί Πολίτες θα διοργανώσουν και συλλογή χρημάτων για την ενίσχυση της Κιβωτού. Υπενθυμίζεται ότι με τα προϊόντα της Αγοράς Χωρίς Μεσάζοντες υποστηρίζονται περισσότερες από 110 άπορες οικογένειες της πόλης μας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους να δώσουμε το “παρών” και να συνδράμουμε στο πολύ σημαντικό έργο της Κιβωτού του Κόσμου.
Την Κυριακή 27 Ιουνίου στη Λάρισα, Από Παιδί σε Παιδί,
Να είστε εκεί!

Τηλέφωνα πληροφοριών
Playstream Λάρισας
6996858053, 2411810547
Ενεργοί Πολίτες Λάρισας
6949441363, 6985934264

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος