Εκδηλώσεις για τον Ennio Morricone στη Λάρισα παρουσία μελών της οικογένειας του

Το Wisedog σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο φίλων μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος, παρουσίασε στο Area #03  στη Λάρισα, σε προβολή βίντεο που επιμελήθηκε ο Λευτέρης Μπαντζανούλης, πλάνα του συνεργείου του σκηνοθέτη Giuseppe Tornatore με στιγμιότυπα που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της πρώτης έκθεσης στον ίδιο χώρο με τίτλο «Ennio Formes».

Στο βίντεο, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνονται πλάνα από το mural «Sacco & Vanzetti»  καθώς επίσης και συνέντευξη του προέδρου του συλλόγου κ. Παπακώστα σχετικά με την ιδέα της δημιουργίας του πρώτου παγκοσμίου συλλόγου αφιερωμένου στον μεγάλο Ιταλό συνθέτη αλλά και πλάνα που παρουσιάζουν τα έργα της έκθεσης.

Την προβολή ακολούθησε αναπαραγωγή από επιλεγμένα themes με την υπογραφή του Morricone στα Area #01 & Area #02, συνοδευόμενη από το cocktail “Ennio”,  ένα apperitivo με διαχρονικές ιταλικές νότες, αφιερωμένο στον μουσικό συνθέτη που έχει δημιουργηθεί από τους Σ. Δραγανιδάκη και Γ. Ζιώγα.

Η προβολή του βίντεο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος φίλων μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος προς τιμήν του μαέστρου με αφορμή την επίσκεψη μελών της οικογένειας, του παραγωγού του σκηνοθέτη Giuseppe Tornatore, Gianni Russo και του συγγραφέα και βιογράφου Alessandro de Rossa, σε τρεις ελληνικές πόλης, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Λάρισα όπου έχει ιδρυθεί ο Σύλλογος.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Ιταλικής Πρεσβείας και του Ιταλικού Ινστιτούτου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος