Σε 21 ανέρχονται τα κρούσματα κορονοϊού που ανιχνεύθηκαν σήμερα στο ν. Λάρισας, στο πλαίσιο των 797 τεστ ταχείας ανίχνευσης που πραγματοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.
Τα αποτελέσματα των ελέγχων σύμφωνα με το συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας έχουν ως εξής:
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Σε συνολικό αριθμό 279 δειγμάτων καταγράφηκαν 4 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 1 γυναίκα και 3 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 49 έτη.
ΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ: Σε συνολικό αριθμό 250 δειγμάτων καταγράφηκαν 7 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 4 γυναίκες και 3 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 52 έτη.
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΣΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: Σε συνολικό αριθμό 100 δειγμάτων καταγράφηκαν 3 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 2 γυναίκες και 1 άνδρα με διάμεση ηλικία τα 53 έτη.
ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ: Σε συνολικό αριθμό 168 δειγμάτων καταγράφηκαν 7 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 4 γυναίκες και 3 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 50 έτη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος