Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Λάρισα

Γ. Βασιλειάδης: Δεν μας αξίζει αυτή η πραγματικότητα, αξίζουμε καλύτερα

Νωρίτερα το απόγευμα εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Λάρισα, το οποίο βρίσκεται στην αρχή του πεζοδρόμου της Πατρόκλου, σχεδόν στη συμβολή της με την Παπαναστασίου.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Αναπληρωτή Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιώργου Βασιλειάδη., των υποψήφιων βουλευτών του Νομού Λάρισας και πλήθος κόσμου.

Δεν μας αξίζει αυτή η πραγματικότητα, αξίζουμε καλύτερα, ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Βασιλειάδης, ο οποίος σε άλλο σημείο χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως τη χειρότερη από τη μεταπολίτευση.

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Λάρισα

Ολόκληρη η ομιλία του Αναπληρωτή Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιώργου Βασιλειάδη:

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λάρισα. Στην Λάρισα των αγώνων, του μόχθου, της πραγματικής οικονομίας. Μα κυριότερα είμαι χαρούμενος γιατί πέρασε ακόμα μια μέρα στην αντίστροφη μέτρηση για την απαλλαγή από τη χειρότερη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση. Της κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ. Κάθε μέρα που περνάει είναι μια μέρα γιορτής. Δημοκρατικής γιορτής για την μεγάλη αλλαγή που έρχεται.

Γιατί στις στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα πει “Ως εδώ!”. Θα γυρίσει την πλάτη στην αδικία και θα επιλέξει Δικαιοσύνη παντού. Δεν μας αξίζει αυτή η πραγματικότητα, αξίζουμε περισσότερα, αξίζουμε καλύτερα, αξίζουμε ένα καλύτερο, ένα ασφαλές μέλλον.

Κι αυτό μπορεί να το εξασφαλίσει μόνο η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Μια ψήφος που σημαίνει: αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη. Έχουμε το πρόγραμμα, το σχέδιο, την εμπειρία και το ανθρώπινο δυναμικό για να το κάνουμε πράξη. Και να γίνει σαφές: Δεν ζητάμε δεύτερη ευκαιρία. Ζητάμε την πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσουμε με το πρόγραμμά μας, μακριά από τους καταναγκασμούς της τρόικα. Να δείξουμε ότι υπάρχουν εναλλακτικές, με σχέδιο, όραμα, προοπτική. Με ρεαλισμό να δημιουργήσουμε μια άλλη Ελλάδα. Για εμάς και τα παιδιά μας.

Το δίλημμα άλλωστε των εκλογών είναι: Ξανά Μητσοτάκης ή Αλλαγή. Μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημαίνει ήττα της ΝΔ και του καθεστώτος Μητσοτάκη. Μόνο αν ο ΣΥΡΙΖΑ –  ΠΣ κερδίσει τις εκλογές θα έχει την πολιτική αλλά και την ηθική νομιμοποίηση να δημιουργήσει συμμαχίες και μια κυβέρνηση σταθερή και μακράς πνοής.

Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημαίνει: πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και πρωθυπουργό τον Αλ. Τσίπρα από την κάλπη της απλής αναλογικής – χωρίς δεύτερες εκλογές και περιπέτειες.

Ο Μητσοτάκης θέλει και θα επιχειρήσει με κάθε μέσο την αλλαγή ατζέντας. Να μη μιλήσουμε για τα προβλήματα, τις λύσεις που προτείνουμε, για το αύριο. Προσπαθεί να κυλήσει η συζήτηση στην τοξικότητα με κάθε μέσο. Στο όλοι ίδιοι είναι. Ε δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Κι εμείς δεν θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Εμείς μέχρι τις εκλογές θα κουβεντιάσουμε ήρεμα και απλά για τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας: Για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που με την αισχροκέρδεια δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα, για την προστασία πρώτης κατοικίας όταν τα funds έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια κερδών, για την Υγεία που οι γιατροί παραιτούνται από τα νοσοκομεία και τα νοσοκομεία διαλύονται, για την Παιδεία και τις ρουσφετολογικές τοποθετήσεις διευθυντών στα σχολεία, για την ασφάλεια στις μεταφορές, στην εργασία, στις γειτονιές.

Εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε στην τοξικότητα, εμείς θα τους ταράξουμε στα επιχειρήματα. Να καταδειχθεί ότι η κυβέρνηση των απευθείας αναθέσεων εξαπάτησε τη μεσαία τάξη, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και στοχοποίησε τους νέους ανθρώπους. Και διέλυσε την οικονομία. Αφήνει το δημόσιο χρέος 44 δισ. μεγαλύτερο, το ιδιωτικό 40 δισ. μεγαλύτερο, το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών 10 φορές μεγαλύτερο και την επενδυτική βαθμίδα όνειρο απατηλό.

Μια άλλη Ελλάδα λοιπόν μας αξίζει. Η Ελλάδα της αισιοδοξίας. Της νέας γενιάς που ψάχνει με αγωνία και αμφισβήτηση ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον. Των παραγωγικών ηλικιών που ονειρεύονται να πάρουν πίσω τη ζωή που στερήθηκαν. Των συνταξιούχων που αξίζουν να ζουν με αξιοπρέπεια.

Το πρόγραμμά μας καθρεφτίζει με ρεαλισμό τα θέλω τους, τις ανάγκες, τις κοινωνικές αναγκαιότητες για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Για μια ανάπτυξη συμπεριληπτική. Που δεν θα αφήνει κανένα στο περιθώριο. Διότι ούτε ανάπτυξη, ούτε κοινωνική συνοχή, ούτε σταθερότητα μπορεί να υπάρξει χωρίς δικαιοσύνη.

Στα ψηφοδέλτια μας επιδιώξαμε να εκφράζεται το πολύχρωμο και πολύβουο ποτάμι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης. Της σύγχρονης Αριστεράς, που έχει λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας. Με ανθρώπους που είναι σάρκα από τη σάρκα της κοινωνίας. Καταξιωμένους στο τομέα τους. Καταξιωμένοι για τη δουλειά τους, τον αγώνα τους, την προσφορά τους. Και είμαι βέβαιος για ένα πράγμα. ¨Ότι θα νικήσουμε! Και στη μεγάλη νίκη η Λάρισα, η Θεσσαλία, η καρδιά της Ελλάδας θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εγγυάται ότι θα παίξει και κομβικό ρόλο την επόμενη των εκλογών. Ως ατμομηχανή της παραγωγικής ανασυγκρότησης και αυτοτέλειας της χώρας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος