Δυο συλλήψεις και 12 προσαγωγές για τα επεισόδια του Πανθεσσαλικού Σταδίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρεια Θεσσαλίας για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2 ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων.

“Χθες, Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ««Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ», στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, περίπου 150 οπαδοί της γηπεδούχου παραβίασαν πορτάκι κερκίδας, με σκοπό να προσεγγίσουν τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, ωστόσο ανακόπηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που λάμβαναν μέτρα στον χώρο.

Στη συνέχεια, περί τους 200 οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, κινήθηκαν στο περιστύλιο του σταδίου και επιτέθηκαν με σφοδρότητα, ρίπτοντας βαρέα αντικείμενα (τσιμέντα κ.λπ.), ενώ μέρος αυτών εξήλθε του σταδίου και προκάλεσε φθορές στον εμπρόσθιο υαλοπίνακα ενός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, με χρήση των αναγκαίων ενδεδειγμένων μέσων και με κατάλληλους χειρισμούς, κατάφεραν να τους απωθήσουν. Πραγματοποιήθηκαν 12 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων 8 ανήλικοι, ενώ συνελήφθησαν 2 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατά περίπτωση παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες, κατά την προσέγγισή του προς τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, τραυματίστηκε στο γόνατο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος