Δωρεάν οφθαλμιατρικοί έλεγχοι και μετρήσεις σακχάρου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Οι Lions Clubs International 117Β Ελλάδα- Κύπρος και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνουν σπονδυλωτή εκδήλωση με ανοιχτές για το κοινό δράσεις ευαισθητοποίησης σε θέματα πρόληψης και καλής υγείας, αύριο Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 και ώρα 10 π.μ. έως 1.30 μ.μ. στο κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο κέντρο της Λάρισας ( οδός Παπαναστασίου, πλατεία Ρήγα Φεραίου).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανοιχτή για το κοινό ιατρική ημερίδα με θέμα την πρόληψη και θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη και παράλληλες δωρεάν εξετάσεις με οφθαλμιατρικούς ελέγχους και μετρήσεις σακχάρου στο κτίριο της Περιφέρειας.
Ομιλητές στην ημερίδα είναι οι κ.κ. Λία Ρογγανάκη Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Θεσσαλίας, Γενική Ιατρός, Μαρία Παπαγιάννη Επίκουρη Καθηγήτρια Παιδοενδοκρινολογίας Μεταβολισμού και Διατροφής Παιδιών και Εφήβων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γεράσιμος Αγοράστης ενδοκρινολόγος, Βίκυ Μπαμπαλιάρη μικροβιολόγος, Δημήτριος Κουφάκης οφθαλμίατρος, Κωνσταντίνος Μπόσινας διαιτολόγος, MSC στην Ασφάλεια Τροφίμων και τη Δημόσια Υγεία, Στρατιωτικός Κτηνίατρος και Λητώ Τσακίρη- Παπαθανασίου παιδαγωγός και συγγραφέας.
Παράλληλα, τις ίδιες ώρες με ιατρικό υποστηρικτή το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ θα γίνονται μετρήσεις σακχάρου στο κτήριο της Περιφέρειας από τρείς νοσηλεύτριες, ενώ στο χώρο της πλατείας Ρήγα Φεραίου -Νομαρχίας μπροστά από την Περιφέρεια θα βρίσκεται εξοπλισμένο βαν όπου θα διενεργούνται δωρεάν οφθαλμολογικοί έλεγχοι από τους Οφθαλμιάτρους Μαρή Δημήτριο, Κουφάκη Δημήτριο και Φίλη Πολύτιμη.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν αύριο Παρασκευή και ώρες 11 π.μ. -1 μ.μ. στα τηλέφωνα 2410546568 και 6972271968.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος