Τα έσοδα του Bazaar που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του 27ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, αποφάσισε, ομόφωνα να δωρίσει στη «Φλόγα», έναν σύλλογο που το έργο και τη δράση του «μακάρι να μη χρειαστεί να γνωρίσουμε ποτέ», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος της «Φλόγας» Λάρισας, Κωνσταντίνος Λόκας.
“Η συνεργασία αυτή μεταφέρει το σημαντικό μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης από τους μαθητές αλλά και τους γονείς των μαθητών του σχολείου”, υπογράμμισε η Διοίκηση του Συλλόγου Γονέων του 27ου Δημοτικού, προσθέτοντας ότι “είναι μια θερμή έκφραση της εκτίμησης και της υποστήριξής μας προς έναν σύλλογο που αφιερώνει αμέτρητες ώρες στην προσπάθεια να βοηθήσει όσα παιδιά αντιμετωπίζουν «την πρόκληση» του καρκίνου. Το έργο της «Φλόγας» είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς -πέρα από την ψυχολογική στήριξη, την ανέγερση και λειτουργία Σπιτιών για τη φιλοξενία των παιδιών και των οικογενειών τους κατά τη διάρκεια της θεραπείας, την οικονομική στήριξη των οικογενειών – παλεύει να καλύψει το κενό που δημιουργείται εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και στο χώρο της δημόσιας υγείας και ιδιαίτερα σε μια τόσο σοβαρή ασθένεια, όπως είναι ο παιδικός καρκίνος. Δίνει, όμως, άνισο αγώνα.
Η απόφασή μας για τη συγκεκριμένη δωρεά, έχει συμβολικό χαρακτήρα και απορρέει από την πεποίθησή μας ότι όμοιες συνεισφορές λειτουργούν ανακουφιστικά, αλλά δεν είναι σε θέση να καλύψουν τα κενά και τις ελλείψεις που καθημερινά όλοι οι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν, όταν απευθύνονται στις δημόσιες δομές υγείας”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος