Δωρεά του Ροταριανού Ομίλου Ανατολικής Λάρισας σε Παιδιατρική και Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Ο Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Λάρισας παρέδωσε σήμερα 24/03/2023 στην Παιδιατρική & Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, μια ηλεκτρονική ογκομετρική αντλία έγχυσης και κλινοσκεπάσματα ( σεντόνια-κουβέρτες-μαξιλαροθήκες) για την κάλυψη μέρους των αναγκών τους.

Τα εν λόγω είδη εξαφαλίστηκαν από τα έσοδα της εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο Όμιλος την 14η Δεκεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, από δωρεές σε είδος ( ΜΠΕΤΤΙΝΑ ΑΒΕΕ- ΡΩΜΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ METROPOL,RUN & PERFECT) και από χορηγίες ( ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, Κ.ΚΑΖΑΝΑΣ,RUN & PERFECT,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «ΑΝΙΕΛ») τους οποίους και ευχαριστεί θερμά.

Δωρεά του Ροταριανού Ομίλου Ανατολικής Λάρισας σε Παιδιατρική και Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Την παραλαβή έκαναν ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Κατσικονούρης Δημήτριος, η Τομεάρχης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ.Καραμπά Παρασκευή, η Προϊσταμένη της Ογκολογικής Κλινικής κ. Στραβέλα Σουλτάνα,η Προϊσταμένη της Παιδιατρικής Κλινικής κ. Ζεμπίλη Παρασκευή, οι οποίοι αφού μας ευχαρίστησαν για την προσφορά μας, μας ενημέρωσαν εκτενέστερα για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν. Υποσχεθήκαμε πως θα είμαστε δίπλα τους μέσα στα μέτρα των δυνατοτήτων μας.

Από το Ροταριανό Όμιλο Λάρισας Ανατολικής παρευρέθησαν στην παράδοση ο Πρόεδρος Αποστολόπουλος Φοίβος, ο Αντιπρόεδρος Παλέτας Ιωάννης, η Γραμματέας Κατσαούνη Ελένη, ο Ταμίας Ευσταθίου Νίκος και το μέλος Γιαμουρίδης Αριστείδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος