Δωρεά της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου

Τα μέλη του συμβουλίου των Κυριών της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας υποδέχτηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Βλαχάκης, παρουσία του Διευθυντή του Τ.Ε.Π., Δημητρίου Μπαμπαλή και της Προϊσταμένης του Τμήματος, Ευαγγελίας Κατσιούλη. Ο Σύλλογος, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής του δράσης, παρέδωσε υπό τη μορφή Δωρεάς μία συσκευή θέρμανσης αίματος, για τις ανάγκες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Η δωρεά έγινε με αφορμή την Εβραϊκή γιορτή του ΠΟΥΡΙΜ, που μία από τις εντολές της είναι η παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου υποδέχτηκε και ευχαρίστησε τις κυρίες για τη συνδρομή με την πράξη τους στο έργο του Νοσοκομείου, το οποίο κλήθηκε να διεκπεραιώσει την πιο δύσκολη και σκληρή αποστολή μετά την πρόσφατη τραγωδία στα Τέμπη.

Oι κυρίες τις Ισραηλιτικής Κοινότητας δήλωσαν οτι: «Ελπίζουμε η δωρεά μας αυτή να βοηθήσει έστω και ελάχιστα στο δύσκολο και σπουδαίο έργο που επιτελείται από γιατρούς και νοσηλευτές στο Τμήμα των Επειγόντων». Από την πλευρά του ο κος Μπαμπαλής ευχαρίστησε τις κυρίες για τη δωρεά ενός τόσο απαραίτητου εξοπλισμού στη διαχείριση τραυματιών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος