Διοικητική αποτελεσματικότητα και συντονισμός των υπηρεσιών στο τραπέζι της συζήτησης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, στη Λάρισα, μεταξύ της κας Ρένας Καραλαριώτου και της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, κας Μαριάννας Νικολαΐδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν τη λειτουργία των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, με έμφαση στη διοικητική αποτελεσματικότητα, τον συντονισμό των υπηρεσιών και την ανταλλαγή καλών πρακτικών.

Οι δύο Γενικές Γραμματείς υπογράμμισαν τη σημασία της θεσμικής συνεργασίας και της συνεχούς επικοινωνίας, με στόχο την ενίσχυση της δημόσιας διοίκησης και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος