Ο Δήμος Λαρισαίων διοργανώνει το AntifragiCity Citizens Forum, ένα ανοιχτό φόρουμ πολιτών με στόχο τη συνδιαμόρφωση προτάσεων για μια πόλη πιο βιώσιμη και προετοιμασμένη να αντιμετωπίζει μελλοντικές κρίσεις. Το φόρουμ πραγματοποιείται αύριο, Παρασκευή, 6 και μεθαύριο, Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2026, από τις 10 πμ (και τις δύο ημέρες), στο JOIST Innovation Park στη Λάρισα.
Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, πολίτες της Λάρισας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δομημένες συζητήσεις, με στόχο την κατανόηση των αστικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Λάρισα και τη συνδιαμόρφωση συγκεκριμένων και εφαρμόσιμων προτάσεων για το μέλλον πόλης.
Τα συμπεράσματα και οι προτάσεις που θα προκύψουν από το AntifragiCity Citizens Forum θα καταγραφούν συστηματικά και θα αξιοποιηθούν τόσο από τον Δήμο Λαρισαίων για τον τοπικό σχεδιασμό αστικών πολιτικών, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο μέσω του έργου AntifragiCity.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι φορείς, σύλλογοι, πολίτες μπορούν να εγγραφούν, ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/AntifragiCityForumLarissa
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον σύνδεσμο https://antifragicity.eu/citizens-forums/faq-gr/
To Forum διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου Antifragicity, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του προγράμματος Horizon
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος