Δήμος Κιλελέρ: Επανέναρξη των διαδικτυακών παραστάσεων του θεατρικού εργαστηρίου

Ξεκινούν και πάλι, για την περίοδο του Πάσχα, οι διαδικτυακές παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Κιλελέρ με την κωμωδία: «Τι θέλει ο Υπουργός στο μπαούλο;»

Σε δήλωση του ο δήμαρχος, Θανάσης Νασιακόπουλος, ανέφερε ότι ψηφιοποιήθηκε το υλικό του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου και πλέον αποδίδεται στο κοινό, για δεύτερη φορά μετά την περίοδο των Χριστουγέννων, μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας https://kilelerartistas.wordpress.com. Ήταν ένα χρέος που εξοφλήσαμε, δήλωσε ο δήμαρχος. «Καταφέραμε και βρήκαμε πολλές από τις παραστάσεις που δόθηκαν, τις επεξεργαστήκαμε ηλεκτρονικά και τις αποδίδουμε με υπερηφάνεια στο θεατρόφιλο κοινό».
Δήμος Κιλελέρ: Επανέναρξη των διαδικτυακών παραστάσεων του θεατρικού εργαστηρίου
Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κ. Χατζηκωνσταντίνου και ο σκηνοθέτης Α. Μητσούλης, σχολιάζοντας την πορεία των 34 χρόνων του Θεατρικού Εργαστηρίου ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση τα εξής: « Η πρώτη ερασιτεχνική παράσταση θεάτρου δόθηκε τον Οκτώβριο του 1987 στο κινηματοθέατρο «Κατερίνα» στη Νίκαια που τώρα δεν υπάρχει. Μία παράσταση της τότε Γ’ Λυκείου. Και ήταν μία δειλή πρώτη αρχή για όλα όσα ακολούθησαν. Από τότε και σιγά σιγά, χρόνο με το χρόνο και παράσταση με παράσταση, φτάσαμε στο σήμερα και σε αυτό που ονομάζουμε πια Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ. Το Θεατρικό εργαστήρι , με την αμέριστη στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, φέτος στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας συγκέντρωσε όλο αυτό το υλικό των χρόνων που πέρασαν, το ψηφιοποίησε και το αποδίδει στο κοινό.
Όσοι επισκεφθούν την ιστοσελίδα στην οποία φιλοξενούνται οι παραστάσεις θα έχουν την ευκαιρία να δουν αυτή την αποτύπωση των θεατρικών στιγμών και να ταξιδέψουν έστω και ψηφιακά μέσα από αυτές. Τα προηγούμενα Χριστούγεννα ανέβηκαν οι πρώτες τέσσερις παραστάσεις και θα ακολουθήσουν, σε προκαθορισμένες ημερομηνίες, άλλες τέσσερις με ελεύθερη θέαση. Έργα διαφορετικά , έργα κλασικά ή σύγχρονα , έργα με το βάρος της εποχής ή των στιγμών. Ένα πολύχρωμο ταξίδι αναμνήσεων όπως η ίδια η ζωή».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος