Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Γιορτή Θέρους στην Κοινότητα της Γαλήνης του Δήμου Κιλελέρ. Η εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στην κεντρική πλατεία, προσέλκυσε πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτήρα της ως σημείο αναφοράς για το πολιτιστικό καλοκαίρι της περιοχής.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή τοπικών συγκροτημάτων, παραδοσιακούς χορούς, γευστικά εδέσματα και πλούσιο λαϊκό γλέντι που κράτησε μέχρι αργά. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται θερμά και να απολαμβάνει μια βραδιά γεμάτη κέφι, παράδοση και καλοκαιρινή διάθεση.
Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης στο χαιρετισμό του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της εκδήλωσης και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίησή της, καθώς και τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους. Τόνισε δε ότι η Γιορτή Θέρους στη Γαλήνη συνεχίζει να αποτελεί θεσμό για την τοπική κοινωνία, ενισχύοντας την πολιτιστική ταυτότητα και τον κοινωνικό ιστό της περιοχής, προσφέροντας στιγμές ξεγνοιασιάς και συνεύρεσης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος