Δήμος Φαρκαδόνας: Προχωρά η κατασκευή 14 νέων γηπέδων μπάσκετ

Ξεκινούν από τον Δήμο Φαρκαδόνας οι εργασίες κατασκευής 14 νέων γηπέδων καλαθοσφαίρισης. Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπύρος Αγναντής υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 600.000,00 ευρώ με χρηματοδότηση από πιστώσεις του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος δήλωσε: «Πιστή στις δεσμεύσεις της η Δημοτική Αρχή προχωρά στην κατασκευή νέων γηπέδων καλαθοσφαίρισης δίνοντας υγιή διέξοδο ψυχαγωγίας στη νεολαία μας και τροφοδοτώντας τη νέα γενιά με διάθεση να αγαπήσει τον αθλητισμό και να εμπνευστεί από τις αξίες και τα ιδεώδη του».

Τα 14 νέα γήπεδα καλαθοσφαίρισης θα κατασκευαστούν στις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες: Γριζάνου στο γήπεδο, Παναγίτσας στο γήπεδο, Φακαδόνας στο δημοτικό στάδιο, Ζάρκου στον σχολικό κήπο, Πηνειάδας στο γήπεδο, Κρήνης στο γήπεδο, Οιχαλίας στα γήπεδα στην είσοδο του οικισμού, Πετρωτού στο γήπεδο, Κλοκοτού στο γήπεδο, Γεωργανάδων στο γήπεδο, Σερβωτών στο γήπεδο, Νομής στο γήπεδο, Φανερωμένης στο γήπεδο, Ταξιαρχών στο γήπεδο και έπεται συνέχεια στα υπόλοιπα τέσσερα χωριά του Δήμου Κεραμίδι, Διάσελλο Αχλαδοχώρι και Πετρόπορο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος