Δήμος Ελασσόνας: Στις 29 Σεπτεμβρίου η διανομή προϊόντων μέσω ΤΕΒΑ σε 1000 δικαιούχους

Συνεχίζεται την ερχόμενη Τετάρτη 29 Σεπτέμβριου η διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ για την κοινωνική στήριξη των ευάλωτων ομάδων. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους και υλοποιείται στον Δήμο Ελασσόνας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σε 400 οικογένειες και αφορά 1000 δικαιούχους του προγράμματος. Ανάλογα με τον αριθμό μελών των ωφελουμένων οικογενειών θα διανεμηθούν νωπά αγαθά (κρέας), καθώς και τρόφιμα και βασικά είδη καθαριότητας.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (απαιτείται γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.
Λόγω της υγειονομικής κατάστασης και των μέτρων για την προστασία από τον Covid-19, οι ωφελούμενοι πρέπει να προσέλθουν στο σημείο διανομής στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (παλιές εργατικές κατοικίες) την ημέρα και ώρα που θα τους υποδειχθεί μέσω τηλεφωνήματος ή μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει και να φέρουν μαζί τους τσάντες για τη μεταφορά των προϊόντων.
Η διανομή θα γίνει σύμφωνα με τους κανόνες για την αποφυγή συγχρωτισμού και την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τόσο των ανθρώπων του Κοινωνικού Παντοπωλείου όσο και των ωφελούμενων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος